DIGITAL MARKETING ACADEMY
Learn from experts, earn a UK degree, land on a internship or get a job on our hiring platform, work on multiple projects and be mentored.

Creative Hub is the only Academy that offers this and gives you access to community of likeminded individuals in Pristina, Berlin and Skopje.

Future-proof your career today!


HOW WILL YOU BECOME A DIGITAL MARKETER

HOW WILL YOU BECOME A DIGITAL MARKETERTHE CERTIFICATECPD is internationally recognized diploma that you can display on your LinkedIn profile.

In Creative Hub Graphic Design Academy you can apply for CPD Certification and EU Certificate with ECTS credits.

Either one will add value to your portfolio on the global market.
HACKATHONS
AND EVENTS

Studying is one part of our program. but learning from the experiences of successfl people is equally important. Here you can see only part of the events that we have organized for our students with local and global guest speakers.
Network, network, network!

Visiting Lecture with Aleksandar Chichakovski, Strategist at Google


Alex from Google was a guest lecturer at the Academy of Digital Marketing. He shared how he got a job at Google and what it was like to work there. He also shared his experience as a strategy specialist for small and medium-sized companies and pointed out why it is important to invest and believe in yourself.

How to Start a New Career in
Marketing

Our lecturer Festim did a webinar for career development in the marketing field. On the webinar the students learnt the concepts of Digital marketing and traditional marketing, what is digital marketing strategy, how to get an internship in a marketing agency and what are the average salaries in the digital marketing field in Kosovo. The end result: End result: Get the skills then get experience.


Hackathon with the Greek marketing Agency George Kapernaros

Hackathons and real projects with our partner companies motivate students and are a real method of testing knowledge. After graduating from the Academy of Digital Marketing, students had the chance to present their knowledge through several digital solutions for a task set by our partner company - marketing agency George Kapernaros. The winner of this hackathon started working as a digital marketer at George's marketing agency.


Women in Marketing Summit

Guest speakers were Rakhii Voria, Director “IBM”, Julie Zwiller, Director Marketing, “LA Lakers”, Maria Belitskaya, Head of Marketing, “Levi’s”, Odeta Male, COO “Landmark Communications”, Bianca Tudor, CEO “Elite Business Women”, Teodora Migdalovici, Founder “Loveandlobby.com”...


12 Days of Marketing

The Digital Marketing Academy organized 12 webinar sessions with affluent marketing professionals from the Albanian speaking region. Through their experience we have inspired our students to grow successful marketing careers, ask questions, share knowledge etc.REAL PROJECT: FUNDRAISER


...
You can donate too!

The students of the Digital Marketing Academy created campaign in which everyone could become part of. They did it in a form of landing page where you could donate clothes, shoes or even food. Whatever donated, our team donated to the Red Cross.

The goal was to help children in need and together to bring their smiles back at the end of the year.

SUCCESS STORIES


WORDS BY OUR STUDENTS

...
”Kam qenë i motivuar për Akademinë në përgjithësi sepse planprogrami i Creative Hub është shumë i kompletuar dhe përmban gjërat më të rëndësishme për ta trajnuar dikë si Digital Marketer.”


Etnik Krasniqi
Social Media Marketing Specialist at ASHA Agency


...

”Projektet praktike kanë qenë pjesa më interesante dhe sfidues e Akademisë dhe është një pikë e fortë e këtij trajnimi. Përmes projekteve praktike kemi marrë eksperiencë dhe jemi përgaditur për tregun e punës. Në secilin modul jemi angazhuar nga ligjëruesit të kryejmë detyra të ndryshme duke marrë shembuj konkret të kompanive.”Arboneta Lecaj
Head of Marketing at MONUMI


...
Akademia më ka ndihmuar të avancoj njohuritë e mia në fusha të caktuara. Por, ajo e cila më ka lënë më shumë përshtypje gjatë vijimit të akademisë janë njërëzit me të cilët kam pasur fatin të bashkpunoj, mësoj dhe avancoj së bashku me ta, gjithashtu kam pasur fatin të njihem edhe me ligjeruesit të cilët më ndihmuan në zhvillimin e aftësive të mia.


Drin Arifi
Digital Marketing Manager at evroTarget LLC


...
Ligjërimi, mësimi, këshillat dhe inkurajimi që ka ofruar përgjatë ligjëratave janë një përvojë në vete! Përveç ligjërimit në B2B, ai na ka ndihmuar në secilën fushë të marketingut. Për mua B2B ka qenë pervojë e re dhe perveç kuptimit dhe përgaditjes për implementimin e strategjive për B2B, jam zhvilluar edhe në fusha tjera, sidomos në pjesën e Facebook Ads, ku Albani ka ndarë përvojat e veta me ne dhe gjithashtu ka shkuar një hap më tej, duke na treguar për strategji të mirëfilltë të marketingut ku secili nga ne mund ta shfrytëzoje dhe pa dyshim të ketë sukses.


Liburn Beqiri
Social Media Manager at Karrota


...
Creative Hub është një mundësi e mire për të hyrë në këtë industri e për të praktikuar njohuritë e fituara e sidomos për të krijuar rrjet të njerëzve të kësaj fushe që potencialisht kanë synime/ide të njëjta, qoftë ata ligjërues apo anëtarë të grupit.


Evliana Behrami
Account Executive at Pi Communications


...
Në modulin e B2B Lead Generation arrita të mësojë strategji të reja që mendojë që do të më duhen në praktikë. Një ndër strategjitë që kemi mësuar bashkë me ligjeruesin kishte të bëjë me B2B E-commerce, ku kemi analizuar në hollësi edhe kompani të mëdha botërore si Amazone e shumë kompani të tjera, ku stadiuam veqoritë kryesore e bazike të cilat mund t’i implementojmë e përdorim në mënyrë efikase.”


Rinor Recica
Social Media Consultant


...
”Unë ua sugjeroj Creative Hub çdo kujt që zgjedh të jetë një profesionist i marketingut digjital. Creative Hub me të vërtetë ju pergatit për të filluar punën në marketing digjital duke ju pajisur me njohurit e duhura.”


Nora Komani

WHAT YOU GET IN CREATIVE HUB?WHO HIRED OUR STUDENTS?
THE FEEDBACK:

...

“Argjira is very proactive and self-motivated young woman. She was the first student that started as Intern in XYZ. After Argjira we took 3 more students to join our team. We believe in collaboration and development of young people and this is why we partner with Creative Hub.”

-Festim Bajgora
CEO, XYZ Marketing
AgencyTAKE THIS ACADEMY ONLINE OR ON CAMPUS                      TAKE THIS ACADEMY ONLINE OR ON CAMPUS                       TAKE THIS ACADEMY ONLINE OR ON CAMPUS                        TAKE THIS ACADEMY ONLINE OR ON CAMPUS                        TAKE THIS ACADEMY ONLINE OR ON CAMPUSWatch it online from the comfort of your desk or join the vibrant campus community.

HAVING DOUBTS WHAT’S THE BEST OPTION FOR YOU?


...
Speak with our learning advisor.

Dardania will help you and guide you through.

Schedule a free career consultation today on the Calendar.


THE EXPERTS WHO’LL LEAD YOU ON THE WAY
COMMUNITY                      COMMUNITY                        COMMUNITY                        COMMUNITY                        COMMUNITYSpeed networking with our students


In Creative Hub we believe that social skills are equally important as technical knowledge. Once a month you will be invited to our monthly “Meet & Greet” event with students of other Academies. Here you can practice Speed Networking, meet new people and practice your professional presentation.


LEARNING TRACKS


JUST ACADEMY
162 hours

Access to all classess

Digital Creative Hub HR Academy Certificate

Slack Community

Hackatons

No UK CPD Certification

No EU Certification

Hiring Platform Access

Guarnateed internship/job placement

999 €

0% interest installment plan

EU CERTIFIED
162 hours

Access to all classess

Creative Hub Certificate ( digital and print)

EU Diploma with ECTS credits

Hiring Platfrom Access

Guarnateed internship/job placement

Slack community

Events invitation

Free tools

Hackatons

1599 €

0% interest installment plan

ALL ACCESS
250 hours total

Access to all classess + 88 hours of practical deep dive program

Creative Hub Certificate ( digital and print) + EU Diploma with ECTS Credits

CPD Certification - UK Diploma

Office desk in Creative Hub Pristina

Guarnateed internship/job placement

Specifically designed deep-dive program for marketing entrepreneurs or dedicated marketing professionals - access to additional 88 hours of appreticenship

Slack community

Events invitation

Free tools

Hackatons

One on one mentoring

2999 €

0% interest installment plan

CALCULATOR

for monthly expenses

Select a price:
Chance to pay in 15 installments, 24 installments, and 36 instalments trough NLB, TEB and Raiffeisen Bank Kosovo.

WHY CHOOSE ALL ACCESS?

*REQUIRES 5 MONTHS 5 DAYS A WEEK COMMITMENT


All Access program is a specifically designed program for immediate success and jump-start on your career as a Digital Marketer.

Requires strong student commitment and dedication. Includes deep-dive added session to the Digital Marketing Academy that are exclusive for the students who want more than just knowledge. The program includes office desk in Creative Hub Pristina.

It is comprised by 3 aspects: Academy class, self-learning time and practical project kick-off. If you signed for this program you will do this for 5 months and you will fast-track your career on a different level.
DIGITAL MARKETING ACADEMY
Application form


Start date: September 2021

Preferred way of learning:

1199EUR

1599EUR
Learning track:

1199EUR

1599EUR

2999EUR
Your goal:Your age:
By clicking on “Submit” I agree and give approval to Kreative Hub LLC to use and process my personal data, later store it as long as necessary for the purpose for which the data was collected, after which they will be deleted in accordance with the Law on Personal Data Protection. I reserve the right at any time to withdraw my consent.