Çfarë e veçon Akademinë tonë të Marketingut Dixhital?

Çfarë e Veçon Akademinë Tonë Të Marketingut Dixhital? Që nga dita e hapjes e Creative Hub në Kosovë, Akademia e Marketingut Dixhital ka qenë dhe është një ndër Akademitë më të suksesshme në vend. Një fushë e cila ka shumë degë, kjo ju jep edhe më shumë mundësi të avansoni në karrierën tuaj. Ti dëshiron […]

Çfarë e Veçon Akademinë Tonë Të Marketingut Dixhital?

Që nga dita e hapjes e Creative Hub në Kosovë, Akademia e Marketingut Dixhital ka qenë dhe është një ndër Akademitë më të suksesshme në vend.

Një fushë e cila ka shumë degë, kjo ju jep edhe më shumë mundësi të avansoni në karrierën tuaj.

Ti dëshiron të bëhesh një Copywriter, specialist i Marketingut, apo një Marketer Dixhital, të gjitha këto janë pjesë e Fushës së Marketingut Dixhital.

Çfarë e veçon Akademinë e Marketingut Dixhital? 

Akademia e Marketingut Dixhital promovon gjithçka që lidhet me suksesin dhe arritjen e Studentëve tanë. Studentët gjatë Akademisë realizojn projekte praktike gjatë 12 moduleve që i kalojnë në program.

Këto projekte praktike nuk janë si një praktikë e thjesht por të njejta si kërkesat e një biznes/kompani. Kjo bënë që kur studentët tanë të punësohen nesër, të jenë të pregatitur mjaft mirë dhe jo të shokuar. 

Me mundësi të shumta, modulet e Akademisë nisin nga bazat e Marketingut deri tek krijimi i strategjive në Marketing.

Të gjitha modulet janë pjesë e degëve më të rëndësishme të Marketingut Dixhital.

Success Stories 

Nga grupi ynë i kaluar deri më tani, 3 studentë arritën suksesë të madhë menjëherë pas përfundimit të Akademisë.

Njëra prej tyre është Argjira Avdullahi e cila u punësua si Dixhital Marketere në kompaninë tonë partnere- XYZ. Një kompani marketingu e udhëhequr nga një prej ligjëruesve tanë.

Studenti i dytë është Etnik Krasniqi, i punësuar në ASHA si një social media specialist. Ai avansoj edhe më shumë njohuritë e tij rreth rrjeteve sociale gjatë projekteve praktike të realizuara gjatë ligjeratave.

Studenti i tretë- Drin Arifi, mori ide të reja nga Akademia dhe i implementoj në kompaninë e tij të cilat e ndihmuan atë në promovimin e biznesit të tij. 

Njihuni me ligjëruesit

Ligjëruesit në Creative Hub janë krejt me pozicione të larta dhe me përvojë mbi 10 vjecare në profesionet e tyre. Ja kush janë ato:

  1. Benjamin Kolenoviç– Ligjëruesi i Google Ads dhe Analytics. Benjamini ka përvojë shumë vjecare i çertifikuar në Google Ads. Benjamini ka qenë edhe në shtete të ndryshme dhe ka mësuar shumë gjëra nga profesionistët me klasë botërore. Ligjërimi i tij është në nivel botëror.
  2. Festim Bajgora– Themeluesi i Kompanisë XYZ në Prishtinë. Ligjërues i modulit “Paid Ads” me përvojë shumëvjecare në planifikime, definim të audiencës, krijime të strategjive për menaxhim të komunitetit, etj.
  3. Alban Kutllovci– Një ekspert i marketingut. Ai ka udhëhequr disa biznese vlen të përmendet menagjimi i departamentit të Marketingut në Super viva.
  4. Arnolld Korenica– Një ekspert shumëvjecarë në shkrim dhe shumë i njohur nga puna e tij në Telegraf, fushata politike, si edhe konsulent i personave në ShowBiz dhe politikanëve.

CPD Certification 

Certifikimi i CPD-së është i njohur në shumë vende të botës. Me këtë çertifikim do të keni mundësi  të pranoheni në shumë universitete prestigjioze dhe ti zhvilloni njohuritë e juaja paraprake.

Gjithashtu i rritë mundësitë tuaja për tu punësuar nëse po kërkoni ndonjë punë apo praktikë pas përfundimit të Akademisë.

Si mund të aplikoni?

A dëshironi të jeni pjesë e Akademisë së Marketingut Dixhital, e ligjëruar nga ekspertët më të mirë në vend?

Aplikoni këtu!

 

 

Related Posts