News & Insights

Mund të them që ishte ndër pjesët më të mira të akademisë, sepse puna praktike në grup është mësimi më i mirë, ku na u ofrua mundësia që kreativitetin tonë dhe njohuritë e fituara t’i shndërronim në një projekt real.

Mund të them që ishte ndër pjesët më të mira të akademisë, sepse puna praktike në grup është mësimi më i mirë, ku na u ofrua mundësia që kreativitetin tonë dhe njohuritë e fituara t’i shndërronim në një projekt real.

Mund të them që ishte ndër pjesët më të mira të akademisë, sepse puna praktike në grup është mësimi më i mirë, ku na u ofrua mundësia që kreativitetin tonë dhe njohuritë e fituara t’i shndërronim në një projekt real…

read more
Informacioni dixhital i ditës: Landing Pages

Informacioni dixhital i ditës: Landing Pages

Për shkak të situatës sfiduese të krijuar nga pandemia Covid – 19, Creative Hub po i organizon ligjëratat online.

Ligjëruesit tonë të nderuar e kanë menaxhuar mjaft mirë këtë gjendje dhe kanë hasur në mirëkuptim dhe bashkëpunim nga ana e studentëve.

read more
HR Academy Graduation!

HR Academy Graduation!

Me grupin të cilët e kanë pëfunduar akademinë, u morëm vesh që të formojmë HR Klubin, ku çdo të shtunë në 4 javët e ardhëshme do të takohemi që të punojmë në projekte reale të gjithë bashkë.

read more

Investoni në veten tuaj

Pse investimi në edukim është shumë i rëndësishëm? Sipas Darius Foroux, shkrimtar i librave të shumta mbi zhvillimin personal, janë 4 arsyeve pse edukimi është investimi më i rëndësishëm për secilin person.

read more

Intervistë me Gramoz Boshnjakun, ligjërues në Akademinë e Graphic Design​

Gramoz Boshnjaku është i angazhuar aktualisht në kompaninë Zero Positive pjesë e Publicis Group në kapacitetin e drejtorit artistik digjital. Ka panuar në kompani të ndryshme marketingu. Gjatë karrierës së tij të pasur, ka arritur që t’i shërbej një mori klientësh me shërbime artistike kreative gjë që ka ndikuar që përvoja e tij të pasurohet me shumë aftësi që e bëjnë Gramozin personin e duhur në këtë lëmi.

read more

Intervistë me Fisnik Çerkinin, ligjërues në Akademinë e Marketingut Digjital​

Fisnik Çerkini është themeluesi i Coolnfresh Magazine dhe Menaxher Gjeneral në Black Bird Marketing, agjenci e marketingut digjital e cila shërben më shumë se 20 klientë brenda dhe jashtë Kosovës. Fisniku është i diplomuar në Rochester Institute of Technology në drejtimin e menaxhmentit dhe ekonomisë dhe është i specializuar në marketing digjital, specifikisht në Facebook dhe Instagram Ads.

read more

Intervistë me Dimal Stubllën, ligjërues në Akademinë e Web Design​

Dimal Stublla është një UI/UX dizajner dhe web developer me më shumë se 6 vjet përvojë. Puna dhe dizajnet e tij janë tani në dispozicion në internet në më shumë se 100 faqe të ndryshme në të gjithë botën. Për më tepër, më shumë se 20 firma operojnë ndërkombëtarisht me imazhin dhe markën për të cilën ishte përgjegjëse Dimali. Në Drotrix, ai është kryesisht përgjegjës për punën krijuese, ndërsa shërben edhe si Ambasadori i Cilësisë.

read more

Intervistë me Meriton Pyllën, ligjërues në Akademinë e Web Design​

Meriton Pylla është një Front End Developer dhe bashkëthemelues i Egothix Creative Studio. Me një përvojë shumë-vjeçare ai është mësuar të shndërroj problemet në dizajne të thjeshta, të bukura dhe intuitive të interface. Gjatë 5 viteve të fundit ai ka punuar me klientë nga e gjithë bota, duke ofruar responsive front-end development dhe integrime WordPress.

read more

Intervistë me Egzon Bunjakun, ligjërues në Akademinë e Marketingut Dixhital​

Egzon Bunjaku tash e 7 vite mirret me menaxhimin e rrjeteve sociale. Në vitin 2016 filloi punën në portalin Telegrafi si Social Media Manager ku ende vazhdon.
Egzoni është njëri nga themeluesit e grupeve më të suksesshme në Kosovë “Maniakë” që numërojnë mbi 500,000 anëtarë.
Ai ka eksperiencë të shkëlqyer në marketingun digjital, social media dhe community building.

read more

Intervistë me Florentin Alija, ligjërues i SEO

Në mënyrë që të njiheni më shumë me ligjëruesit tanë në Akademinë e Marketingut Digjital në ditët në vijim do të kemi një seri të intervistave nëpërmjet të cilave do të keni mundësi të dini më shumë rreth përvojave të tyre. Sot po e prezentojmë ligjëruesin e SEO-së Florentin Alija.

read more