Marketing Career Upgrade: Historia e Arbnorës

Arbnora Gashi është e përzgjedhura e rradhës si një nga top-studentet nga grupi i 5-të i Akademisë së Digital Marketing. Për të mësuar më shumë rreth saj dhe se si po ja del ajo mbanë që të zhvillohet në industrinë e Digital Marketing, ne realizuam një intervistë së bashku. Creative Hub: Arbnora, na fol pak […]
Arlinda & lundrim sadiku
05.13.2024

Arbnora Gashi është e përzgjedhura e rradhës si një nga top-studentet nga grupi i 5-të i Akademisë së Digital Marketing.

Për të mësuar më shumë rreth saj dhe se si po ja del ajo mbanë që të zhvillohet në industrinë e Digital Marketing, ne realizuam një intervistë së bashku.

Creative Hub: Arbnora, na fol pak për veten.

Arbnora: Jam Arbnora Gashi, 25 vjeçare nga Prishtina. Kam përfunduar studimet për Menaxhment dhe Marketing, gjithashtu për momentin punoj në një kompani marketingu.

Creative Hub: Pse vendose të vije në Akademi dhe të avancoheshe në fushën e Digital Marketing më shumë?

Arbnora: Duke marrë parasysh trendin e rritjes së digjitalizimit në të gjitha sektoret, përfshirë biznesin dhe marketingun, njohuritë dhe aftësitë në marketingun digjital janë gjithnjë e më të kërkuara në tregun e punës.

Përmirësimi i aftësive te mija në marketingun digjital do më japë mundesi që profesionalisht të sfidoj veten më shumë dhe të mësoj nga praktika digjitale e të bërit marketing.

Creative Hub: A mund të na flasësh për disa nga gjërat që ke përvetësuar përgjatë Akademisë këto 3 muaj?

Arbnora: Përgjatë këtyre muajve unë kam arritur të mësoj rreth:

Google Ads:

 • Krijimi i fushatave reklamuese
 • Zhvillimi i strategjive të shënjestrimit
 • Optimizimi i fushatave

 Google Tag Manager

 • Implementimi i ndjekjes së ngjarjeve
 • Menaxhimi i Kodit
 • Integrimi i platformave të ndryshme

 Google Analytics

 • Monitorimi i trafikut
 • Analiza e performancës
 • Optimizimi i përmbajtjes
picture of digital marketing class

Creative Hub: Në bazë të asaj që ke mësuar, pse mendon se është e rëndësishëm reklamimi në Google për një biznes?

Arbnora: Reklamimi në Google është i rëndësishëm për bizneset për shkak të zhvillimit të audiencës, opsioneve të shënjestrimit të sofistikuara, kostos efektiv, rezultateve të matshme dhe analitikave të detajuara, dukshmërinë e Markës.

Creative Hub: Ti deri tani ke marrë pjesë në modulet Google Ads, Tag dhe Analytics. Pasi që këto janë module shumë teknike, ju në fund të tij do keni edhe projektin real, ku do keni mundësi që të lansoni reklama të vërteta për Creative Hub me një buxhet prej 300 Dollarësh. A mendon se ky projekt do të të ndihmojë për të praktikuar gjërat që ke mësuar dhe ta vendosësh atë në portfolion tënd?

Arbnora: Po, një projekt real në të cilin do të kam mundësi të lansoj reklama të vërteta për Creative Hub do të jetë një përvojë e vlefshme për të praktikuar njohuritë dhe aftësitë që kam mësuar në modulet e Google Ads, Tag Manager dhe Analytics.

Duke punuar në një projekt të vërtetë, do të kam mundësi të zbatoj njohuritë në një kontekst praktike dhe të përballem me sfidat reale të reklamimit në internet. Kjo përvojë do me ndihmojë të zhvilloj aftësitë e nevojshme për të qenë efektiv në rolin që kam.

Creative Hub: Çdo karrierë ka sfida në fillim. Cila ka qenë pjesa sfiduese që ke hasur kur ke filluar dhe si ja dole mbanë?

Arbnora: Një nga sfidat gjatë rrugëtimin tim në fushën e marketing, është mungesa e qasjes në trajnime të specializuara dhe të dobishme në fushën e marketingut digjital.

Kjo ka qenë një sfidë për shkak të disponueshmërisë së kufizuar të kurseve dhe trajnimeve të specializuara, si dhe për shkak të kohës së kufizuar për të ndjekur trajnimet në mënyrë të rregullt.

Kam ndërmarrë hapa të ndryshëm, kam shfrytëzuar platformat online të trajnimeve si Coursera, Udemy, dhe LinkedIn Learning për të gjetur kurse të specializuara në marketing digital.

Përveç trajnimeve formale, kam përdorur burime alternative si webinarë, seminare online, blogje dhe podcaste për të marrë informacion dhe strategji të reja në fushën e marketingut digjital.

Creative Hub: Cilat janë 3 gjërat që të kanë lënë më së shumti përshtypje në Creative Hub?

Arbnora: 3 gjërat që do të vlerësoja në Creativ Hub janë:

 • Gatishmeria për të ndihmuar studentët
 • Motivimi për studentët
 • Ligjërimi

Creative Hub: Çfarë këshille do ju jepje atyre që dëshirojnë që të fillojnë në Digital Marketing, por akoma kanë pasiguri?

Arbnora: Këshilla ime për ata që dëshirojnë të fillojnë këtë program është që të mos ndjehen të pasigurt, por të përdorin kohën për të eksploruar dhe për të zhvilluar njohuritë dhe aftësitë në fushën e marketingut digjital.

Duke pasur një qasje të përkushtuar dhe të përshtatur, mund të arrijnë sukses në këtë fushë stimuluese dhe të përfitojnë nga mundësitë e shumta që ajo ofron.

Dëshiron që edhe ti të fillosh në Digital Marketing si Arbnora?

Grupi i ardhshëm vetëm se ka filluar të mbushet!

Apliko tani online duke shtypur butonin më poshtë ose bisedo me një nga ekipi në 049 334 437.

Artikuj të ngjashëm